Ιατρείο

 
Το Ιατρείο μας λειτουργεί σε ένα φιλόξενο χώρο στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι. Απευθυνόμαστε σε ασθενείς με Δερματολογικά και Αφροδισιολογικά προβλήματα που αναζητούν λ ύ σ η στο πρόβλημά τους. Η συνολική προσέγγισή μας στη Διάγνωση, Θεραπεία και Συμβουλευτική ακολουθεί τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα και τις αντίστοιχες Κατευθυντήριες Οδηγίες (Guidelines). Έχουμε άμεση συνεργασία με εξειδικευμένο, πιστοποιημένο Μικροβιολογικό και Παθολογοανατομικό Εργαστήριο. Εφόσον χρειαστεί, μπορούμε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας ολοκληρωμένη, διεπιστημονική προσέγγιση σε συνεργασία με ειδικούς (Ενδοκρινολόγος, Γυναικολόγος, Ρευματολόγος, Πλαστικός Χειρουργός, Γαστρεντερολόγος, Ειδικός Παθολόγος).

Η φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στους ασθενείς μας την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα, εφάμιλλη με αυτή που θα απολάμβαναν στα καλύτερα κέντρα του εξωτερικού. Εγγύηση γι' αυτό αποτελούν η εκπαίδευση κ η εμπειρία μας, αλλά και η επιστημονική μας διασύνδεση με σημαντικά κέντρα στην Ελλάδα και στη Μ. Βρετανία.

Βλέπουμε ασθενείς κάθε ηλικίας (από νεογνά μέχρι υπερήλικες) από όλη την Ελλάδα.

Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και τις ανάγκες κάθε ασθενή, πάθος για την Επιστήμη και εμμονή στη λεπτομέρεια, σας καλούμε να μας γνωρίσετε.

Να σας αφιερώσουμε το χρόνο που χρειάζεται και να σας καθοδηγήσουμε για τα επόμενα βήματα.
 
 
 
 
 
 

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Dr. Κανελλέας Αντώνιος

 
Τηλέφωνο 2107237775
 
Δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού.
 
 
Δείτε κριτικές για το ιατρείο μας εδώ.