Βιογραφικό

 
Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Dr. Αντώνιος Κανελλέας είναι αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνων. Διατηρεί πρότυπο ιδιωτικό Ιατρείο στην Αθήνα (Κολωνάκι) από το 2012. Είναι Ακαδημαϊκός Υπότροφος στη Β’ Κλινική Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών, Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου διεξάγει Κλινικό, Διδακτικό και Ερευνητικό έργο.

Ο Ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία και στο Νοσοκομείο “Α. ΣΥΓΓΡΟΣ”. Μετά την λήψη της ειδικότητας του παρέμεινε στο Νοσοκομείο «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ» επί επτά (7) έτη ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Κλινικής Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Σεξουαλικώς Μεταδιδομένων Νοσημάτων). Παράλληλα, διετέλεσε part time Consultant Dermatologist σε Νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (National Health Service – NHS) της Μ. Βρετανίας.
 
 
Δερματολόγος  Αφροδισιολόγος Dr. Κανελλέας Αντώνιος
 
 
 
Ασχολείται με όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας. Στο Ιατρείο μας υπάρχει ειδικό ενδιαφέρον και εκτεταμένη εμπειρία στα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, στην Ψωρίαση και στην Ατοπική Δερματίτιδα.

Το Διδακτικό του έργο επικεντρώνεται σε κλινική και θεωρητική διδασκαλία στους φοιτητές της Ιατρικής και Νοσηλευτικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών και στους ειδικευόμενους ιατρούς στη Β' Κλινική Δερματικών & Αφροδισίων Νοσημάτων του
 
 
 
 
Πανεπιστημίου Αθηνών στο Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ".

Έχει ασχοληθεί ενεργά με την κλινική έρευνα στη Μ. Βρετανία σε πολυκεντρικές, διεθνείς κλινικές δοκιμές (clinical trials). Συνεχίζει το Ερευνητικό του έργο στα πλαίσια της παρουσίας του στη Β’ Κλινική Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών, Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ».
Κύρια ερευνητικά πεδία: Σεξ. Μεταδιδόμενα Νοσήματα, Ψωρίαση, Θεραπευτική.

Ήταν Yπότροφος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη συνολική διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών του, επί τη βάσει της βαθμολογίας του. Έχει επίσης λάβει Υποτροφία από την European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

Έχει παρακολουθήσει διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στη Δερματοχειρουργική (British Society of Dermatological Surgery) και στη Δερματοσκόπηση (University of Cardiff, Wales).

Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σε αρκετά εκ των οποίων και ως προσκεκλημένος ομιλητής.

Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε ελληνικά και διεθνή βιβλία (textbooks) Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας και έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά.

Ο Dr. Αντώνιος Κανελλέας είναι μέλος των παρακάτω Επιστημονικών Εταιριών:

  • British Association of Dermatologists (BAD)
  • Fellow of the Royal Society of Medicine (London, UK)
  • American Academy of Dermatology (AAD)
  • European Academy of Dermatology and Venereology (EADV)
  • European Association of Dermato - Oncology (EADO)
  • Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ)
  • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ)
  • General Medical Council (GMC) της Μ. Βρετανίας
 
 
 
 
 
 

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Dr. Κανελλέας Αντώνιος

 
Τηλέφωνο 2107237775
 
Δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού.
 
 
Δείτε κριτικές για το ιατρείο μας εδώ.